Produkter og løsninger

Procesudstyr og -anlæg til fødevareindustrien

Specialdesignet procesanlæg til fødevareindustrien

Hos Nemco har vi stor erfaring med at tilpasse procesanlæg til jeres specifikke behov. Oftest står producent selv for at sammensætte linjeløsninger og sammenstrikke planerne for servicering - hos Nemco kan vi varetage både projektplanlægningen, leverance af hele linjen, rådgivning, installation og servicering. Samme partner, hele vejen igennem, med 50 års erfaring.

Nemco tilbyder et hav a muligheder når det kommer til procesudtyr og -anlæg til fødevareindustrien. Procesudstyr til fødevareindsutrien kan defineres som maskiner og anlæg der processere fødevaren ud fra en bestemt funktion - ekspelvis, terneskæring eller hakning.

Vi har udviklet disse inspirationssider, som præsenterer udstyret ud fra deres funktion, så du nemt kan finde maskinerne der passer til jeres ønskede resultat:

  • Emulgerings­maskiner reducere og nedbryder produktet til et fint ensartet produkt.

  • Klima-, Koge-, Køle- og Røganlæg kan bruges til tørring, kogning, rygning og fermentering af fødevareproduktet.

  • Paneringsmaskiner med våd og tørkammer - så den både coater produktet og derefter panerer produktet i brødkrummer. Idéelt til eksempelvis nuggets, fiskefillet og schnitzel.

  • Pølsestopperer kan hakke og/eller grinde kød til den idéelle pølsefars. De kan bruges både til kødprodukter og vegetar/veganske produkter.

  • Saltsprøjter bruges til at mørne kødproduktet, eller tilsætte lage til et fødevareprodukt.

  • Stegning og varmebehandling til stegning med fritureolie, teflon-bånd-steger og varmluftsstegning i spiralovne.

  • Tenderizers mørner kød, til bl.a. schnitzel, steaks eller kyllingebryst når de skal bankes flade og mørnes.

  • Terningsskærer skærer fødevarer i perfekte tern, der er ens i dimensioner efter eget ønske, hvilket gør dem lettere at håndtere og tilberede.

Service & Reservedele | Løsninger til Fødevareindustrien | Nemco
Service og reservedele i verdensklasse

Integrering af procesudstyr i eksisterende systemer

Den ekspertise Nemco har, gør at vores maskiner nemt kan integreres i jeres eksisterende produktionslinjer. Vores serviceafdeling og projektafdeling, ligger inde med en stor erfaring med diverse udstyr og anlæg. Kontakt os for at få rådgivning om jeres produktionslinjer.

Hvorfor vælge Nemco's procesudstyr?"Den måde jeg vil beskrive samarbejdet med Nemco på, er at det er et ærligt og godt forhold vi har. De problemer vi har haft, dem har de forstået at løse, i en ordentligt tone. Jeg har ingenting at påsætte der."


Klaus Vestergaard, Fabrikschef hos Himmerlandskød

Kontakt os for skræddersyede procesløsninger.

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.