Originale reservedele

Køb originale reservedele fra Nemco

Vi står klar til at rådgive dig om køb af reservedele

Før eller siden oplever man at mangle en kritisk komponent eller maskindel, som skal erstattes hurtigst muligt. Nemco leverer originale reservedele til samtlige af vores installationer. Vi tilstræber at have alle vigtige dele på lager, så vi kan levere så hurtigt som muligt.

Vores specialister i reservedelsteamet er klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om hvilken del du mangler.

Kontakt reservedele

Kontakt reservedele

Vi sidder klar ved telefonen: Mandag til torsdag fra 8.15 til 16.15. Fredag fra 8.15 til 15.45. Kontakt os på: +45 4345 6000 eller spare-parts@nemco.dk Ved akut behov for hjælp uden for åbningstid, kontakt da vores vagttelefon.

Originale reservedele

Hos Nemco garanterer vi at alle reservedele er originale.

Hurtig levering

Står du med en nedbrudt maskine, handler det om at reagere hurtigt. Vi gør alt, hvad vi kan for at levere de nødvendige reservedele så hurtigt som muligt, efter jeres ønske.

Rådgivning

En del af at handle med Nemco betyder også at vi stiller vores ekspertise til rådighed, så du kan få den viden og rådgivning, du har brug for.

Service

Vi kan hjælpe dig med installationen

Om du selv har de tekniske ressourcer til at udskifte eller montere reservedelene eller skal bruge hjælp fra en af vores teknikere, er begge scenarier, vi har erfaring indenfor.

Bestilling

Det skal være nemt at få udskiftet en reservedel

Hvis du ved, hvilken reservedel du mangler, skal du blot oplyse reservedelsnummer, maskintype og serienummer på maskinen. Hvis ikke du er sikker på det, står vi klar til at rådgive dig - med info som producent, maskintype og serienummer finder vi lynhurtigt frem til hvilken reservedel du skal bruge.

Service

Rådgivning

Du får hjælp til at finde den mest optimale løsning til netop din forretning. Vores eksperter hjælper dig hele vejen.

Vil du vide mere om reservedele, kontakt Johnny eller Per!

Eller ring til os: +45 4345 6000