Kaffeposer/ståposer

Kaffeposer/ståposer er en eksklusiv emballage, som ikke kræver den store investering i pakkemaskiner. Denne emballagetype er skudt frem som en lækker måde at præsentere ens produkt på, og hos Nemco er vi både lagerførende af et bredt udvalg og kan også specialdesigne en variant til jeres specifikke ønsker.

Kontakt konsulent
Kaffeposer og ståposer - Køb kvalitetssikker emballage | Nemco
Ståposer

Ståposer

Item 1 of 1
Item 1 of 1

Ståposer er idéelle til produkter som snacks, konfekture og petfood. Poserne kan produceres i mange størrelser, og med tryk i op til 10 farver. Derudover tilbyder vi flere forskellige genluk-funktioner; f.eks. lynlås, frontlynlås og sliderfunktion. Poserne bliver konstrueret efter kundens ønsker - vi tilbyder bl.a. papirposer, aluminiumsposer og monomateriale-poser.

Fordele

  • Minimal brug af materiale, specielt plast

  • Står præsentabelt efter produkt er påfyldt

  • Kan trykkes i op til 10 farver

  • Flere forskellige muligheder for genluks-funktioner

Kaffeposer

Kaffeposer

Item 1 of 5
Item 1 of 5

Kaffeposerne er idéelle til at pakke hele bønner eller formalet kaffe. Nemco tilbyder poserne i papir/metaliseret PET/PE eller PP/PE. Poserne kan leveres med genluk-funktion og ventil til at forebygge tryk i posen. Den specielle box-bottom konstruktion giver en stabil æstetisk præsentation på hylden.

Fordele

  • Nem påfyldning

  • Fås i mange forskellige størrelser og farver

  • Stort udvalg til hurtig forsendelse

  • Genluk- og ventil-funktion

Ønsker du rådgivning til at finde den rigtige kaffepose eller ståpose?


Ventil, form på bund, lynlås, materialer, genanvendelighed - der er mange overvejelser at gøre sig når man vælger ståpose til sin kaffe, nødder snacks eller andet. Herunder kan du læse nogle af de overvejelser Nemco synes du bør gøre dig ift til dit valg:

Overvejelse #1

Materialetype

De posetyper vi forhandler til kaffeproducenter, er konstrueret i flere lag, oftest forskellige materialetyper. Dit ønske om udtryk på posen - farve - og om den skal være genanvendelig, er bare nogle af overvejelserne. Tag en snak med vores eksperter om dine behov, så kan vi helt sikkert finde en type der passer til jer!

Overvejelse #2

Posens design

Posen form, bundens udformning og størrelse er nogle af de design-overvejelser du bør gøre dig. Vi kan levere flere formater, som er populære, og alle sikre et flot udtryk når de står præsentabelt på hylden.

Overvejelse #3

Print eller label?

Nemco kan helt eksklusivt tilbyde digitalt tryk på alle vores standardposer i helt små oplæg og i op til fire farver. Vi kan levere specialdesignet poser i helt ned til 1000 stk. Foruden digitalt tryk tilbyder vi også FLEXO-print og rotorgravering. Disse løsninger giver det absolut højeste printresultat.

Overvejelse #4

Den rigtige partner

Med Nemco som din partner, garanterer vi du får den hjælp du skal bruge. Vi har ekspertisen, erfaringen og organisationen, til at sikre du kommer i mål med dine drømme. Vi sender gerne testposer og tilbyder vores hjælp til design af din kaffepose.

Vil du vide mere om denne emballageløsning, så kontakt Kasper!

Kasper Havmose
Key Account Manager
Mail: