Emballageløsninger til industri

Miljøvenlig emballage til fødevarer

Rådgivning og levering af emballageløsninger til fødevareindustrien

Nemco er leverandør af et stort udvalg af emballageløsninger til fødevareindustrien. Vi rådgiver altid om valg af emballering til det færdige produkt med udgangspunkt i vores kunders specifikke behov og ønsker. Vi samarbejder med nogle af verdens bedste producenter, og vores team af specialister er opdateret på den sidste nye viden indenfor området. Vi levere og servicere også produkter og løsninger indenfor pakkemaskiner, der kører perfekt med løsningerne på denne side.

Kontakt os direkte eller søg inspiration her.

Traysealing/topforsegling

Traysealing/topforsegling

Traysealing/topforsegling omhandler forsegling af bakkeemballager, hvor både valg af topfolien og bakken har betydning for processen. På denne side har vi nogle konkrete løsninger til både valg af folie, og de nyeste bæredygtige bakker.

Dybtræk/thermoformning

Dybtræk/thermoformning

Dybtræk, også kendt som thermoformning, består af en topfolie og en underfolie - underfolien opvarmes og bliver formet (thermoformes) i et kammer. Dette er en effektiv process til at forme bakker og andre former for emballage, så de passer perfekt til produktet.

Flowpack

Flowpack

Hos Nemco tilbyder vi, og rådgiver vi, om flowpack til en bred vifte af mulige produkter. Vi skelner mellem horisontal flowpack til f.eks. pølser og ost og vertikal flowpack, som kan bruges til blandt andet chips, kaffe og sovs. På denne side kan du læse om begge typer.

Krympeposer/vakuumposer

Krympeposer/vakuumposer

Vi tilbyder krympeposer, vakuumposer, kogeposer og CVP-poser i høj kvalitet og med gode pakkeegenskaber.

Skinpack fra Nemco er den perfekte løsning til at fremhæve produktet i køledisken. Vi har et bredt udvalg af kød emballage til f.eks. kød, fisk, kylling, grøntsager og færdigretter, hvoraf flere af vores skin pack produkter er genanvendelige eller plastreduceret.
Skin pack

Skinpack

Skinpack-løsninger fra Nemco er den perfekte løsning til at fremhæve produktet i køledisken. Vi har et bredt udvalg, hvor flere af dem er genanvendelige eller plastreduceret.

Kaffeposer og ståposer - Køb kvalitetssikker emballage - kaffeposer kan fås med ventil og lynlås, med tryk, mange materialetyper og størrelser.
Kaffeposer/ståposer

Kaffeposer/ståposer

Kaffeposer/ståposer er en eksklusiv emballage som ikke kræver den store investering i pakkemaskiner. Denne emballagetype er skudt frem som en lækker måde at præsentere ens produkt på, og hos Nemco er vi både lagerførende på et bredt udvalg, og kan også specialdesigne en variant til jeres specifikke ønsker.

Har du brug for hjælp til at udvælge den perfekte løsning?

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.