Sales Management Trainee

Mikko Niittymäki

Introduktionen til jobbet som Sales trainee hos Nemco

Fra den første dag i Nemco fik jeg en god fornemmelse af kulturen og af Nemco som arbejdsplads, da jeg blev mødt af både god stemning og imødekommende kollegaer på kontoret. Desuden kunne jeg hurtigt fornemme, at det var stedet, hvor jeg som trainee kunne få mulighed for at lære de ting, jeg gerne ville lære og styrke min faglige viden med praktisk erfaring.

"Jeg var på udkig efter en virksomhed, hvor jeg kunne bruge min fagligehed og vokse med jobbet. Hver gang jeg talte med mine venner om det, blev de ved med at nævne, at jeg ville være en god sælger. Det blev hængende i baghovedet, og da nogen delte stillingsopslaget, tænkte jeg, at jeg måtte tage chancen."De små subtile forskelle i kulturerne er en del af grunden til, at Nemco er så fokuseret på at have lokaliserede afdelinger, samtidig med at det er en nordisk forretning. Den finske afdeling er den nyeste i Nemco, men grænserne mellem dem er udviskede ifølge Mikko.

"Da jeg besøgte Danmark for at møde alle hovedkvarteret, føltes det som én stor familie, der har hinandens ryg. I det daglige arbejde operere afdelingerne i forskellige lande, men det føles som om, vi er en del af den samme enhed. Det er en fed følelse."


Nemco er altid på udkig efter unge talenter, som vi kan bringe ind i verden, men som også skal forme virksomheden for den kommende tid. Mikko er fast besluttet på at udnytte sine styrker og tilføre værdi på egen facon.

"Jeg er en meget detaljeorienteret person. Jeg kan godt lide skabeloner, konsistens og orden - at slippe af med det overflødige og komme til sagen. Klar og præcis kommunikation."


Han vil være en del af det nordiske salgsteam og udvide afdelingen såvel som sin karriere som Trainee i de næste 3 år. Selv om han først er startet som trainee for to uger siden, har han allerede en klar idé om, hvad det vil sige at arbejde med salg.

"Salg handler om at have en dyb forståelse af det, man sælger - og vigtigst af alt - det handler om at have et godt forhold til den kunde, man sælger det til. Det er afgørende at forstå præcis, hvad de har brug for, og hvilke løsninger der har netop de funktioner."

Om os

Oversigt over vores værdier

Vores værdier sætter rammerne for hvem vi er og hvad vi gør. Du vil møde dem, når du arbejder sammen med Nemco.

Hos Nemco er jobbet mere end bare et arbejde. Vi brænder for at skabe resultater. Vi er dedikerede i vores faglighed, til hinanden, til vores kunder og producenter og til vores fælles ambition.

Har du lyst til at skabe resultater med et stærkt team af dygtige kollegaer? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Søg en af vores ledige stillinger, eller send en uopfordret ansøgning job@nemco.eu.


Har du brug for vores ekspertise, kontakt os allerede i dag.

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.