Sales Trainee

Mikko Niittymäki

Introduktionen til jobbet som Sales trainee hos Nemco

"Fra den første dag i Nemco fik jeg en god fornemmelse af kulturen og af Nemco som arbejdsplads, da jeg blev mødt af både god stemning og imødekommende kollegaer på kontoret. Desuden kunne jeg hurtigt fornemme, at det var stedet, hvor jeg som trainee kunne få mulighed for at lære de ting, jeg gerne ville lære og styrke min faglige viden med praktisk erfaring, fortæller Mikko.En del af det nordiske team
Mikko er del af det nordiske salgsteam, og er godt i gang med et 3-årigt trainee program i den finske del af salgsorganisationen. En del af den teoretiske og praktiske træning foregår hos Nemco's samarbejdspartnere rundt omkring i Europa, så der er en del rejseaktivitet forbundet med jobbet som Sales Trainee.

Mikko er i fuld gang med at opbygge sin egen kundeportefølje, og beskriver hans tilgang til salg sådan:

"Salg handler om at have en dyb forståelse af det, man sælger - og vigtigst af alt - det handler om at have et godt forhold til den kunde, man sælger det til. Det er afgørende at forstå præcis, hvad de har brug for, og hvilke løsninger der har netop de funktioner."


Bliv en del af Nemco holdet
Nemco er altid på udkig efter unge talenter, som vi kan bringe ind i verden, men som også skal forme virksomheden for den kommende tid. Skriv til os, hvis du er interesseret i at være en del af Nemco.

Om os

Oversigt over vores værdier

Vores værdier sætter rammerne for hvem vi er og hvad vi gør. Du vil møde dem, når du arbejder sammen med Nemco.

Hos Nemco er jobbet mere end bare et arbejde. Vi brænder for at skabe resultater. Vi er dedikerede i vores faglighed, til hinanden, til vores kunder og producenter og til vores fælles ambition.

Har du lyst til at skabe resultater med et stærkt team af dygtige kollegaer? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Søg en af vores ledige stillinger, eller send en uopfordret ansøgning job@nemco.eu.


Har du brug for vores ekspertise, kontakt os allerede i dag.

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.