Produkter og Løsninger

Pakkemaskiner til fødevarer

Avancerede pakkeløsninger til fødevarer

I en branche, hvor effektivitet og kvalitet er afgørende, forstår Nemco vigtigheden af pålidelige pakkemaskiner. Vores brede sortiment af maskiner er designet til at opfylde alle dine pakkebehov, sikre produktkvalitet og forbedre produktionseffektivitet.

Vi tager pakning af dine fødevarer seriøst, og ønsker at finde den rigtige løsning til jer.

Nemco er stolt over at tilbyde en række pakkeløsninger til fødevarer, der sikrer høj kvalitet og effektivitet i fødevareindustrien. Vores produktsortiment inkluderer:

Pakkemaskiner til fødevarer

Dybtrækkere til pakning af fødevarer

Dybtrækkere til vakuum og MAP emballage, er perfekte til pakning i bakkeemballage eller emballage der skal formes omkring produktet.

Pakkemaskiner til fødevarer

Flowpakker - idéelt pakkesystem

Flowpakkere, både vertikale og horisontale, til emballageløsninger fra PFM der har minimalt materialeforbrug, og kører flowpack af høj kvalitet.

Skinpack fra Nemco er den perfekte løsning til at fremhæve produktet i køledisken. Vi har et bredt udvalg af kød emballage til f.eks. kød, fisk, kylling, grøntsager og færdigretter, hvoraf flere af vores skin pack produkter er genanvendelige eller plastreduceret.
Pakkemaskiner til fødevarer

Pakning med skinfolier

Pak dine fødevare i FlatSkin, TraySkin, FlatMap, og ThermoSkin løsninger, der fremmer kvaliteten og spiseoplevelsen af fødevarer.

Traysealer/topforsegler til præfabrikerede bakker | Traysealer til fødevarer fra SEALPAC - Amax-serien - pakning af fjerkræ i bakker | Nemco
Pakkemaskiner til fødevarer

Traysealere - førende pakkemaskiner

Traysealere og Topforseglere er ideelle til at opretholde friskheden af ferske fødevarer, med maskiner, der pakker med og uden gas (MAP).

Pakkemaskiner til fødevarer

Vakuumpakkere og MAP-pakkere til fødevarepakning

Vakuumpakkere og MAP-pakkere er industrielle maskiner til alle behov, inklusive posepak - siden præsenterer blandt andet kammermaskiner, MAP-pakker og større pakkelinjer til vakuumpak.

Service & Reservedele | Løsninger til Fødevareindustrien | Nemco
Service og reservedele i verdensklasse

Integrering af pakkemaskiner i eksisterende linjeløsninger

Når det kommer til pakkemaskiner og pakkeløsninger til fødevarer, sikrer vores dygtige team, at avancerede pakkesystemer kan integreres i jeres eksisterende produktionslinjer. Kontakt os for at drøfte, hvordan vi kan forbedre jeres pakkeløsninger til netop jeres behov.

Har du brug for hjælp til at udvælge den perfekte løsning?

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.