Kaffeemballage | Nemco

Ventilens rolle i din kaffemballage – Bevar friskhed og aroma

Kaffeposer - kaffeposer med ventil - i brunt kraft papirmateriale, med/uden ventil og lynlås. Kaffepose med tryk.

Lad os tage luften ud af jeres undren - hvorfor overveje kaffeemballage med ventil?


Når det kommer til at levere emballage af højeste kvalitet til kafferisterier, er Nemco Emballage din pålidelige partner. Vi forstår vigtigheden af at bevare kaffens smag og aroma - fra kværn til kop.

Vores kaffeposer med ventil er den optimale løsning for kafferisterier, der ønsker at sikre, at kaffen forbliver lækker og fyldig, så længe som muligt efter ristningen. Lad os udforske funktionen af kaffeposer med ventilen i kaffeemballagen og hvorfor de er afgørende for din kaffeproduktion.

Ilt og afgasning

Kaffeposens ventil bevarer bønnernes aroma

Vores kaffeposer med ventil giver dig mulighed for at bevare kaffens uovertrufne aroma. Når CO2 opbygges i bønnerne efter ristningen, tillader ventilen i kaffeemballagen en kontrolleret frigivelse af gasser uden at lade ilt trænge ind i posen. Dette sikrer, at din kaffe forbliver fyldig og smagsfuld.

Ristningsgrad og afgasning

Mørk, mellem eller lys - samme kaffepose og ventil

Under ristningsprocessen produceres varierende mængder af kuldioxid (CO2), afhængigt af ristningsgraden, hvor lysristede bønner frigiver mindre CO2 end mørkristede. Denne variation påvirker, som bekendt, bønnernes smag og karakter, og CO2-frigivelsen - kaldet 'afgasning'- kan fortsætte i op til flere dage efter ristningen. Kaffeposer med ventil er essentielle i denne sammenhæng, da de tillader en kontinuerlig udgivelse af gasser, hvilket beskytter mod kvalitetsforringelse af bønnerne, og sikre at posen ikke 'sprænger'. Ventilen justerer automatisk for afgasningen, der som nævnt varierer med ristningsgraden, hvilket gør disse poser ideelle for alle typer ristninger – fra lys til mørk – så i kan holde fokus på produktkvalitet uden kompromis.

Kaffeposer - kaffeposer med ventil - kaffeposer med tryk - udtryk på posen - farve - og om den skal være genanvendelig, er bare nogle af overvejelserne.
Brugervenlig emballage

Øg din kundes oplevelse, og gør kaffeemballagen til en del af produktet

Som rister af kaffebønner, og producent af lækre kaffeprodukter, ved du hvad afgasning, lys og temperaturer betyder når man opbevarer kaffebønner efter ristning. Intégrer din viden i posen til forbrugeren, og gør kaffeemballagen til en del af produktet, så opbevaring og håndtering er nemt - ventil til afgasning, lynlås til effektiv genluk af posen, materiale som fungere som tæt barriere for lys og varme, i genanvendelig materialer til nem affaldssortering.

Kaffeposer - kaffepose med ventil - kan fås med ventil og lynlås. Kaffepose med tryk.
Formalet kaffe

Nødvendigheden af ventil på kaffeposen, ved formalet kaffe

Formalet kaffe, frigiver stadig CO2, men i mindre grad end hele bønner. Når bønderne kværnes, reagere den opbrudte kaffebønne hurtigere med ilten, og mister derved hurtigt sine smag og aroma, så hurtig ilt-tæt pakning er at foretrække! Vi anbefaler derfor at pakke med vakuum, og indsætte en ventil i posen for en sikkerheds skyld, i de få tilfælde hvor afgasningen overstiger posens kapacitet, og den sprænger.

Kaffeposer med ventil - miljøvelig kaffepose - miljøvenlig emballage
Materialevalg

Andre måder emballagen kan preservere kaffens egenskaber

Vores højbarriere kaffeposer fås i mange forskellige variationer og materialesammensætninger, og består af flere lag - hvert lag er et nøje udvalgt materiale, der giver posen dens kvalitet, som blandt andet aluminium. Hos Nemco Emballage rådgiver vi dig, til at finde den rigtige pose til jeres behov.

Kaffeposer med ventil og lynlås, tryk direkte på posen i helt små oplag - Nemco Emballage
Unikt design, samme funktionalitet

Kampagne: få dit design direkte på kaffeemballage med ventil

Nemco tilbyder, som en af de få, at producere jeres kaffeemballage med jeres design printet direkte på posen, i små oplag ned til 1500 stk. Få et lækkert, ekslusivt udtryk, og spar på etiketterne - kontakt os for at høre mere, om denne løsning, og anmod eventuelt om en prøve, for at se kvaliteten med egne øjne.

Vil du vide mere om vores emballageløsninger, så kontakt Kasper!

Kasper Havmose
Key Account Manager
Mail: