15. JUNI 2020

Quantum X1500-trimmer fra Bettcher – fleksibel, effektiv og ergonomisk

Bettcher Industries, som producerer skæreværktøjer af høj kvalitet til kød- og fiskeproduktionsindustrien, kan nu præsentere den perfekte applikation til trimning af fedt på svinekød. Der er tale om Quantum X1500-trimmeren, som er en unik, patenteret trimmer, der gør trimning mere præcis og dermed giver et større udbytte. Desuden åbner en justerbar dybdemåler yderligere muligheder for fleksibilitet og præcision.

Quantum X1500-trimmeren er designet til at forbedre udbytte og produktivitet. Trimmeren gør det muligt for operatørerne at trimme kødet mere præcist og effektivt. Samtidig er trimmeren så let at betjene, at den belaster operatørerne mindre. Trimmeren er udviklet med et ergonomisk letvægtsdesign, der muliggør præcist arbejde, som ofte ikke kan udføres effektivt med andre værktøjer.

Almindelige kød-applikationer til trimmere omfatter trimning af kamme med ben, svær og rester fra brystflæsk såvel som fedttrimning af forender og skinker.

Trimmerens rækkevidde er designet til maksimal fleksibilitet og brugervenlighed. Den er alsidig og kan kobles til en hvilken som helst Bettcher-motor, dvs. både til Quantum S® motoren, Series II UltraDrive® motoren, UN-84 motoren og Whizard Quantum® motoren. Værktøj og motor fungerer som en perfekt enhed.

Trimmeren har udskiftelige håndtag i forskellige størrelser. Håndtagene er lavet af vibrationsabsorberende materiale. Dette materiale giver bedre komfort og holder hænderne varmere end metalhåndtag. Designet med tovejs-greb giver en bedre håndtering af værktøjet, ved at der tilføjes ”trækkraft” til operatørens hånd.

”Brugervenlighed og ergonomi har altid været særlige fokusområder for vores produktudvikling af trimmere,” siger Russ Stroner, der er vicedirektør for Global Sales hos Bettcher Industries.

”Eksempelvis bruger Bettcher-trimmere skråtstillede knivblade. Det sikrer en skånsom arbejdsstilling for brugere, når de trimmer, eftersom man kan holde håndleddet i en neutral position, hvorved underarmen belastes mindre.”

”Hos Bettcher er vi i særlig grad stolte af at have udviklet micro-break-håndremmen. Den stabile bærerem gør det muligt for brugeren at frigøre fingrene mellem de enkelte håndtag, samtidig med at man opretholder fuld kontrol over værktøjet. Dette sparer energi og forebygger også ulykker ved tegn på træthed,” siger Russ Stroner.

Bettchers værktøjer sikrer, at der kan arbejdes enkelt, rent og ergonomisk på kød- og fiskeproduktionslinjer. Dette forøger kødudbyttet og fører til større fortjeneste i et marked præget af intens konkurrence.

Om Bettcher Industries

Bettcher Industries Inc. er et ISO 9001:2015-certificeret alsidigt produktionsselskab med kunder over hele verden og direkte distribution og service i mere end 70 lande. Bettcher har tidligere opkøbt Gainco, Cantrell og Tarheel Distributors samt etableret Exsurco Medical. Dermed er Bettcher en førende udvikler og producent af innovativt udstyr til fødevareproduktion og -service, til den industrielle sektor, medicinalbranchen mv.

Bettcher er etableret i 1944 og bygger dermed på mere end syv årtiers succesfuld innovation. Bettcher har næsten 100 aktive patenter.

Nyheder

1. november 2023

Velkommen til Michael Hilmar Sejr

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Michael nye rolle som Area Sales Manager for Sønderjylland.

Læs mere
22. til 26. oktober 2023

IBA 2023 i München

Nemco er selvfølgelig med, når IBA åbner dørene for årets event i München.

Læs mere
Ukrika Pålsson - Sales Coordinator - Nemco AB
1. juni 2023

Velkommen til Ulrika Pålsson

Vi er glade for at byde velkommen til Ulrika, som er vores nye salgskoordinator for det svenske marked.

Læs mere
1. april 2023

Navneændring

Tyske Vemag Anlagenbau bliver til Vetec Anlagenbau

Læs mere
4. til 10. maj 2023

Interpack 2023

Planlægger du at du skal til Interpack 2023, kan du bestille din billet hos Nemco. Du kan møde alle vores specialister alle dage.

Læs mere
Thomas Holm, CCO Nemco
2. JANUAR 2023

Ny CCO hos Nemco med mere end 30 års branche-erfaring

Thomas Holm, CCO hos Nemco

Læs mere
Slicing & Packaging Days 2023
22.-24. marts 2023

Slicing & Packaging Days 2023

Kom til NEMCO SLICING & PACKAGING DAYS 2023, og oplev den nyeste teknologi indenfor slicing af kød, fisk og fjerkræ fra Grasselli og Borncut.

Læs mere
Februar 2023

GRASSELLI webinar

Er det muligt at opnå perfekte portioner eller skiver med præcis vægt? Selvfølgelig kan du det, med OSL + Horisontal Slicer KSL DV. Se og hør mere på GRASSELLI webinaret.

Læs mere
Nemco, der er leverandør af maskiner, teknisk udstyr og emballage til den nordiske fødevareindustri, har netop indgået aftale med Singer & Sohn GmbH om salg, markedsføring og service af virksomhedens løs-ninger i Danmark, Sverige og Finland.
Singer & Sohn GmbH

Nemco indgår nyt nordisk samarbejde.

Nemco indgår nordisk samarbejde med tyske Singer & Sohn GmbH.

Læs mere
FoodTech 2022

Nemco udstiller på FoodTech i Herning fra 1.-3. november 2022

Mød Nemco på FoodTech 2022 - Nordeuropas største største fagmesse for fødevareteknologi

Læs mere
Ses vi til oktober?

Skal du med til ScanPack i oktober?

Nemco er selvfølgelig med som partner og udstiller, når ScanPack åbner dørene for årets event i Göteborg den 4. oktober 2022.

Læs mere
31. maj 2022

Økologisk gourmet-leverandør fik god service fra Nemco

Der var krisestemning på det økologiske landbrug Troldgaarden, da gårdens gamle vacuumfylder brød sammen. Men så kom Troldgaarden i kontakt med Nemco – og to dage senere stod der en ny maskine på gårdspladsen

Læs mere
Interpack 2022 - bestil din billet hos Nemco
14. til 19. maj 2022

IFFA Trade Fair 2022

Planlægger du at du skal til IFFA 2022, kan du bestille din billet hos Nemco. Du kan møde alle vores specialister alle dage.

Læs mere
26. til 29. april 2022

Anuga FoodTec 2022

Nemco er med, når der igen bydes velkommen til Anuga FoodTec fra den 26. til 29. april 2022 i Köln, Tyskland.

Læs mere
2. November 2021

Nemco Inspirationsdage 2021

Oplev innovative emballageløsninger og den nyeste teknologi indenfor fastvægt slicning!

Læs mere
20. AUGUST 2021

Ny Product Manager hos Nemco

Sandra Gabriel er netop startet som Product Manager hos Nemco, som er nordisk leverandør af førende internationale producenter af udstyr til fødevareindustrien.

Læs mere
28. MAJ 2021

Himmerlandskød

Vi takker Himmerlandskød for tilliden, og glæder os til at vi kan løfte sløret for fremtidens brugervenlige og miljørigtige pakkeløsninger, som udvikles i samarbejde med Vemag og Sealpac.

Læs mere
16. APRIL 2021

Kollega til Service Business Intelligence

Vi søger nu en kollega til Business Intelligence i serviceafdelingen, som servicerer Nemcos kunder i fødevareindustrien i Norden med reservedele, vedligehold og teknisk service.

Læs mere
13. APRIL 2021

Serviceteknikere til Danmark og Norden

Vil du være en del af Nordens stærkeste serviceteam, der består af specialuddannede teknikere indenfor fødevareindustrien, så har vi jobbet til dig!

Læs mere
8. APRIL 2021

Bettcher ACS paneringsmaskine - test den i din egen produktion

Du har nu mulighed for at teste en Bettcher ACS i din egen produktion. Det kræver blot, at vi laver en aftale om et tidspunkt.

Læs mere