30. JANUAR 2020

Måltidskasseleverandør vil forandre verden – Nemco hjælper til

Simple Feast, en af den nordiske fødevarebranches nye og fremadstormende aktører, stiller sig ikke tilfreds med at få en god forretning ud af at udbyde velsmagende produkter. Hos Simple Feast knokler man efter eget udsagn ”for at skabe den mest bæredygtige måltidsløsning i verden”. Intet mindre.

Simple Feast tilbyder forbrugere i Danmark og Sverige måltidskasser med plantebaserede middagsretter, og efter en kapitaltilførsel på 225 mio. kr. i efteråret 2019 er firmaet nu godt i gang med at rykke ind på det amerikanske marked, i første omgang i Californien.

En af de samarbejdspartnere, der hjælper Simple Feast med at indfri det ambitiøse mål om at gøre verden mere bæredygtig, er Nemco. Simple Feast bruger Sealpac A5 traysealer fra Nemco til lukning af deres cellulosebakker ved påsvejsning af topfilm. Det har ikke været let for Simple Feast at finde den rigtige leverandør, for firmaet stiller store krav og går ikke på kompromis.

- Alle pakkematerialer skal være så bæredygtige som overhovedet muligt og indeholder f.eks. ikke fossilt plast, fortæller production manager Simon Stenhøj, der er ansvarlig for kvalitet og fødevaresikkerhed hos Simple Feast.

Svarene fandtes ikke i forvejen

Ifølge Simon Stenhøj har Simple Feast i deres søgen efter leverandører mødt mange lukkede døre.

- Fordi vi er så kompromisløse, er der en kæmpe forskel på os og de traditionelle virksomheder inden for fødevarebranchen. Vi har hørt mange leverandører sige: ”Det dér kan ikke lade sig gøre”, når vi har fremsat vores ønsker. Men den attitude har vi ikke oplevet fra Nemcos side. Nemco er gået til opgaven med krum hals og har fundet en løsning, som opfylder vore ambitioner. De har været med til at finde nogle svar, som ikke umiddelbart fandtes i forvejen. Og de har bidraget efter bedste evne med sparring og rådgivning, siger Simon Stenhøj.

Simple Feast fik installeret Sealpac A5 traysealerne i foråret 2019 og tog dem for alvor i brug efter sommerferien. Inden da var der en indkøringsperiode, hvor Simple Feast trak en del på Nemcos serviceteam.

- Vi har kunnet løse mange ting med videokald, og når det ikke er nok, er Nemco-folkene altid friske på at komme og hjælpe, siger Simon Stenhøj.Fokus på kunden

Simple Feast blev grundlagt i 2014 af Thomas Ambus og CEO Jakob Jønck, der tidligere har opnået stor succes med de to app’s Endomondo og MyFitnessPal. Simple Feast adskiller sig fra mange andre fødevareproducenter ved primært at holde fokus på kunderne.

- Vi arbejder entydigt for at hjælpe mennesker til at opleve succes. Alt handler om at glæde forbrugeren. Vi gør det mindre komplekst at spise bæredygtige fødevarer af høj kvalitet, og vi tilpasser konstant vores produkter ud fra den feedback, vi får fra forbrugerne, siger Jakob Jønck.

Simple Feast undgår bl.a. kød, plast og flamingokasser, og firmaet bruger udelukkende økologiske råvarer.

Foreløbig leverer Simple Feast i Danmark samt i tre af de største byer i Sverige. Men ambitionerne rækker betydeligt længere.

- Vores forretningsmodel kan fungere i alle store byer i den vestlige verden, siger Jakob Jønck.

Nyheder

Thomas Holm, CCO Nemco
2. JANUAR 2023

Ny CCO hos Nemco med mere end 30 års branche-erfaring

Thomas Holm, CCO hos Nemco

Læs mere
Slicing & Packaging Days 2023
22.-24. marts 2023

Slicing & Packaging Days 2023

Kom til NEMCO SLICING & PACKAGING DAYS 2023, og oplev den nyeste teknologi indenfor slicing af kød, fisk og fjerkræ fra Grasselli og Borncut.

Læs mere
Februar 2023

GRASSELLI webinar

Er det muligt at opnå perfekte portioner eller skiver med præcis vægt? Selvfølgelig kan du det, med OSL + Horisontal Slicer KSL DV. Se og hør mere på GRASSELLI webinaret.

Læs mere
Singer & Sohn GmbH

Nemco indgår nyt nordisk samarbejde.

Nemco indgår nordisk samarbejde med tyske Singer & Sohn GmbH.

Læs mere
FoodTech 2022

Nemco udstiller på FoodTech i Herning fra 1.-3. november 2022

Mød Nemco på FoodTech 2022 - Nordeuropas største største fagmesse for fødevareteknologi

Læs mere
Ses vi til oktober?

Skal du med til ScanPack i oktober?

Nemco er selvfølgelig med som partner og udstiller, når ScanPack åbner dørene for årets event i Göteborg den 4. oktober 2022.

Læs mere
31. maj 2022

Økologisk gourmet-leverandør fik god service fra Nemco

Der var krisestemning på det økologiske landbrug Troldgaarden, da gårdens gamle vacuumfylder brød sammen. Men så kom Troldgaarden i kontakt med Nemco – og to dage senere stod der en ny maskine på gårdspladsen

Læs mere
14. til 19. maj 2022

IFFA Trade Fair 2022

Planlægger du at du skal til IFFA 2022, kan du bestille din billet hos Nemco. Du kan møde alle vores specialister alle dage.

Læs mere
26. til 29. april 2022

Anuga FoodTec 2022

Nemco er med, når der igen bydes velkommen til Anuga FoodTec fra den 26. til 29. april 2022 i Köln, Tyskland.

Læs mere
2. November 2021

Nemco Inspirationsdage 2021

Oplev innovative emballageløsninger og den nyeste teknologi indenfor fastvægt slicning!

Læs mere
1. september 2021

Nemco AB styrker organisationen med endnu en stærk profil

Nemco styrke den svenske salgsafdeling med endnu en Product Manager

Læs mere
20. AUGUST 2021

Ny Product Manager hos Nemco

Sandra Gabriel er netop startet som Product Manager hos Nemco, som er nordisk leverandør af førende internationale producenter af udstyr til fødevareindustrien.

Læs mere
28. MAJ 2021

Himmerlandskød

Vi takker Himmerlandskød for tilliden, og glæder os til at vi kan løfte sløret for fremtidens brugervenlige og miljørigtige pakkeløsninger, som udvikles i samarbejde med Vemag og Sealpac.

Læs mere
16. APRIL 2021

Kollega til Service Business Intelligence

Vi søger nu en kollega til Business Intelligence i serviceafdelingen, som servicerer Nemcos kunder i fødevareindustrien i Norden med reservedele, vedligehold og teknisk service.

Læs mere
13. APRIL 2021

Serviceteknikere til Danmark og Norden

Vil du være en del af Nordens stærkeste serviceteam, der består af specialuddannede teknikere indenfor fødevareindustrien, så har vi jobbet til dig!

Læs mere
8. APRIL 2021

Bettcher ACS paneringsmaskine - test den i din egen produktion

Du har nu mulighed for at teste en Bettcher ACS i din egen produktion. Det kræver blot, at vi laver en aftale om et tidspunkt.

Læs mere
4. MARTS 2021

Ny bakke opfylder stort forbrugerønske

Klimavenlig emballage er en eftertragtet vare, og ny bakke med 60 pct. mindre plast fra Sealpac opfylder et stort forbrugerønske.

Læs mere
22. JANUAR 2021

Seydelmann og Nemco indgår strategisk samarbejde i Danmark

I de seneste år har Nemco haft fokus på udvikling indenfor planteprotein, konfektion- og bagersegmentet, derfor er det nye partnerskab med Seydelmann en vigtig tilføjelse til hurtighakker-sortimentet.

Læs mere
20. JANUAR 2021

Vemag Robby - book en demo i uge 10 og 11

Du vil kunne opleve Vemag Robby i vores showroom i Viby J. fra den 8. til 19. marts.

Læs mere
28. OKTOBER 2020

Ny projektleder hos Nemco AB

Nemco kan nu præsentere endnu en nyansat medarbejder: Lars-Göran Malmberg er startet som ny projektleder hos Nemco AB.

Læs mere