30. JANUAR 2020

Måltidskasseleverandør vil forandre verden – Nemco hjælper til

Simple Feast, en af den nordiske fødevarebranches nye og fremadstormende aktører, stiller sig ikke tilfreds med at få en god forretning ud af at udbyde velsmagende produkter. Hos Simple Feast knokler man efter eget udsagn ”for at skabe den mest bæredygtige måltidsløsning i verden”. Intet mindre.

Simple Feast tilbyder forbrugere i Danmark og Sverige måltidskasser med plantebaserede middagsretter, og efter en kapitaltilførsel på 225 mio. kr. i efteråret 2019 er firmaet nu godt i gang med at rykke ind på det amerikanske marked, i første omgang i Californien.

En af de samarbejdspartnere, der hjælper Simple Feast med at indfri det ambitiøse mål om at gøre verden mere bæredygtig, er Nemco. Simple Feast bruger Sealpac A5 traysealer fra Nemco til lukning af deres cellulosebakker ved påsvejsning af topfilm. Det har ikke været let for Simple Feast at finde den rigtige leverandør, for firmaet stiller store krav og går ikke på kompromis.

- Alle pakkematerialer skal være så bæredygtige som overhovedet muligt og indeholder f.eks. ikke fossilt plast, fortæller production manager Simon Stenhøj, der er ansvarlig for kvalitet og fødevaresikkerhed hos Simple Feast.

Svarene fandtes ikke i forvejen

Ifølge Simon Stenhøj har Simple Feast i deres søgen efter leverandører mødt mange lukkede døre.

- Fordi vi er så kompromisløse, er der en kæmpe forskel på os og de traditionelle virksomheder inden for fødevarebranchen. Vi har hørt mange leverandører sige: ”Det dér kan ikke lade sig gøre”, når vi har fremsat vores ønsker. Men den attitude har vi ikke oplevet fra Nemcos side. Nemco er gået til opgaven med krum hals og har fundet en løsning, som opfylder vore ambitioner. De har været med til at finde nogle svar, som ikke umiddelbart fandtes i forvejen. Og de har bidraget efter bedste evne med sparring og rådgivning, siger Simon Stenhøj.

Simple Feast fik installeret Sealpac A5 traysealerne i foråret 2019 og tog dem for alvor i brug efter sommerferien. Inden da var der en indkøringsperiode, hvor Simple Feast trak en del på Nemcos serviceteam.

- Vi har kunnet løse mange ting med videokald, og når det ikke er nok, er Nemco-folkene altid friske på at komme og hjælpe, siger Simon Stenhøj.Fokus på kunden

Simple Feast blev grundlagt i 2014 af Thomas Ambus og CEO Jakob Jønck, der tidligere har opnået stor succes med de to app’s Endomondo og MyFitnessPal. Simple Feast adskiller sig fra mange andre fødevareproducenter ved primært at holde fokus på kunderne.

- Vi arbejder entydigt for at hjælpe mennesker til at opleve succes. Alt handler om at glæde forbrugeren. Vi gør det mindre komplekst at spise bæredygtige fødevarer af høj kvalitet, og vi tilpasser konstant vores produkter ud fra den feedback, vi får fra forbrugerne, siger Jakob Jønck.

Simple Feast undgår bl.a. kød, plast og flamingokasser, og firmaet bruger udelukkende økologiske råvarer.

Foreløbig leverer Simple Feast i Danmark samt i tre af de største byer i Sverige. Men ambitionerne rækker betydeligt længere.

- Vores forretningsmodel kan fungere i alle store byer i den vestlige verden, siger Jakob Jønck.

Nyheder

5. til 7. marts 2024

Nemco Packaging Days 2024 i Viby

Deltag og få den nyeste viden om det udvidede producentansvar

Læs mere
19. til 22. marts 2024

Anuga FoodTec 2024 i Köln

Nemco er selvfølgelig med, når Anuga FoodTec åbner dørene for årets event i Köln.

Læs mere
1. november 2023

Velkommen til Michael Hilmar Sejr

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Michael nye rolle som Area Sales Manager for Sønderjylland.

Læs mere
22. til 26. oktober 2023

IBA 2023 i München

Nemco er selvfølgelig med, når IBA åbner dørene for årets event i München.

Læs mere
Ukrika Pålsson - Sales Coordinator - Nemco AB
1. juni 2023

Velkommen til Ulrika Pålsson

Vi er glade for at byde velkommen til Ulrika, som er vores nye salgskoordinator for det svenske marked.

Læs mere
1. april 2023

Navneændring

Tyske Vemag Anlagenbau bliver til Vetec Anlagenbau

Læs mere
4. til 10. maj 2023

Interpack 2023

Planlægger du at du skal til Interpack 2023, kan du bestille din billet hos Nemco. Du kan møde alle vores specialister alle dage.

Læs mere
Thomas Holm, CCO Nemco
2. JANUAR 2023

Ny CCO hos Nemco med mere end 30 års branche-erfaring

Thomas Holm, CCO hos Nemco

Læs mere
Slicing & Packaging Days 2023
22.-24. marts 2023

Slicing & Packaging Days 2023

Kom til NEMCO SLICING & PACKAGING DAYS 2023, og oplev den nyeste teknologi indenfor slicing af kød, fisk og fjerkræ fra Grasselli og Borncut.

Læs mere
Februar 2023

GRASSELLI webinar

Er det muligt at opnå perfekte portioner eller skiver med præcis vægt? Selvfølgelig kan du det, med OSL + Horisontal Slicer KSL DV. Se og hør mere på GRASSELLI webinaret.

Læs mere
Nemco, der er leverandør af maskiner, teknisk udstyr og emballage til den nordiske fødevareindustri, har netop indgået aftale med Singer & Sohn GmbH om salg, markedsføring og service af virksomhedens løs-ninger i Danmark, Sverige og Finland.
Singer & Sohn GmbH

Nemco indgår nyt nordisk samarbejde.

Nemco indgår nordisk samarbejde med tyske Singer & Sohn GmbH.

Læs mere
FoodTech 2022

Nemco udstiller på FoodTech i Herning fra 1.-3. november 2022

Mød Nemco på FoodTech 2022 - Nordeuropas største største fagmesse for fødevareteknologi

Læs mere
Ses vi til oktober?

Skal du med til ScanPack i oktober?

Nemco er selvfølgelig med som partner og udstiller, når ScanPack åbner dørene for årets event i Göteborg den 4. oktober 2022.

Læs mere
31. maj 2022

Økologisk gourmet-leverandør fik god service fra Nemco

Der var krisestemning på det økologiske landbrug Troldgaarden, da gårdens gamle vacuumfylder brød sammen. Men så kom Troldgaarden i kontakt med Nemco – og to dage senere stod der en ny maskine på gårdspladsen

Læs mere
Interpack 2022 - bestil din billet hos Nemco
14. til 19. maj 2022

IFFA Trade Fair 2022

Planlægger du at du skal til IFFA 2022, kan du bestille din billet hos Nemco. Du kan møde alle vores specialister alle dage.

Læs mere
26. til 29. april 2022

Anuga FoodTec 2022

Nemco er med, når der igen bydes velkommen til Anuga FoodTec fra den 26. til 29. april 2022 i Köln, Tyskland.

Læs mere
2. November 2021

Nemco Inspirationsdage 2021

Oplev innovative emballageløsninger og den nyeste teknologi indenfor fastvægt slicning!

Læs mere
20. AUGUST 2021

Ny Product Manager hos Nemco

Sandra Gabriel er netop startet som Product Manager hos Nemco, som er nordisk leverandør af førende internationale producenter af udstyr til fødevareindustrien.

Læs mere
28. MAJ 2021

Himmerlandskød

Vi takker Himmerlandskød for tilliden, og glæder os til at vi kan løfte sløret for fremtidens brugervenlige og miljørigtige pakkeløsninger, som udvikles i samarbejde med Vemag og Sealpac.

Læs mere
16. APRIL 2021

Kollega til Service Business Intelligence

Vi søger nu en kollega til Business Intelligence i serviceafdelingen, som servicerer Nemcos kunder i fødevareindustrien i Norden med reservedele, vedligehold og teknisk service.

Læs mere