Delika

Driftssikkerhed, god service og procesoptimering er nøgleordene for samarbejdet mellem Delika og Nemco

Vi kender nok alle Hammel-spegepølsen fra køledisken i supermarkedet. Hammel-spegepølsen produceres på Delikas produktionsenhed i Haderslev, hvor virksomhedens samlede produktion af kvalitetspølser foregår. Her fremstiller Delika primært grillpølser og spegepølser, og i store mæng-der – nemlig mere end 40 tons om ugen. Pølserne produceres på tre nye VEMAG-produktionslin-jer.
Kvalitet og ambitioner i alle led
Delika er en af Danmarks største pålægsproducenter. Sortimentet dækker hele paletten inden for pålæg, røgvarer, spegepølser og specialiteter.

Kvalitet og smag tæller, uanset produktet, og det afspejler sig i valg af både råvarer, produktions-metoder og maskiner.

I Delika er der en ambition blandt medarbejderne om at fremstille madvarer, som de selv har lyst til at sætte på bordet hver dag.


Tre nye VEMAG/Poly-clip linjer i Haderslev
Da produktionslinjerne i Haderslev stod til udskiftning, faldt valget helt naturligt på Nemco. Vi kender Nemco godt i forvejen, fortæller Ole Eriksen, som er Fabrikschef i Delika i Haderslev. ”Efter at layoutet for linjerne var på plads, blev der opsat et test setup hos VEMAG. De færdige linjeløsninger, som sikrer høj proces-sikkerhed, omfatter en Vemag LPG208 hænger linje samt to Vemag/Poly-clip linjer.


Flere af operatørerne hos Delika har stor erfaring i fødevareproduktion, og de blev taget med på råd for valg af løsning, og har desuden været hos VEMAG i Tyskland på uddannelse og oplæring.


Tre nye VEMAG/Poly-clip linjer i Haderslev
Da produktionslinjerne i Haderslev stod til udskiftning, var det helt naturligt for Delika at vælge Nemco som leverandør.

"Vi kender Nemco godt i forvejen,” fortæller Ole Eriksen, som er fabrikschef i Delika i Haderslev.

”Efter at layoutet for linjerne var på plads, blev der opsat et test-setup hos VEMAG. De færdige lin-jeløsninger, som giver os høj proces-sikkerhed, omfatter en Vemag LPG208 hænger linje samt to VEMAG/Poly-clip linjer.”

Flere af operatørerne hos Delika har stor erfaring inden for fødevareproduktion, og de blev taget med på råd forud for valget af løsning. De har desuden været hos VEMAG i Tyskland på uddannelse og oplæring.


Kører med lille bemanding
De tre produktionslinjer kører med mindre bemanding, end det var tilfældet med det tidligere setup. Ole Eriksen fortæller, at Delika oplever en stor driftssikkerhed og et mindre spild med de nye maskiner.
”I Delika har vi generelt meget fokus på optimering af vores linjeløsninger, og med de nye linjer har vi fremtidssikret produktiviteten,” siger Ole Eriksen.


Fleksibel løsning
Service er en afgørende faktor, og vi får en bedre service hos Nemco fortæller Ole. Aftalen indeholder en vedligeholdelsesaftale, og det skaber en sikkerhed for os. Derudover er altid nemt at komme i kontakt med vores kontaktpersoner, og det er kompetente teknikere og folk fra Nemco, vi er i dialog med. Der er altid kort responstid, både når det drejer sig om service, bestilling af reservedele, eller hvis vi har brug for tilkøb.

Helt overordnet er det bare et super-fint samarbejde vi har med Nemco, slutter Ole.

"Service er en afgørende faktor, og vi får en bedre service hos Nemco. Det er altid nemt at komme i kontakt med vores kontaktpersoner, og det er kompetente tekni-kere og medarbejdere i øvrigt fra Nemco, vi er i dialog med."Ole Eriksen
Fabrikschef, Delika, HaderslevCase fra DELIKA Haderslev - Vemag pølselinje og Poly-clip clipsemaskiner - pøsler i slagteri til detail.

Poly-clip FCA 160 | Clipsemaskiner til tarm- og pølselukning | Nemco
Løsning fra denne case

Clipsemaskiner fra Poly-clip til lukning af pølser

Maskinen omtalt i denne artikel, er en clipsemaskine fra Poly-clip. Det er markedets absolut bedste løsning til lukning af pølser. Læs mere om vores clipsemaskiner fra Poly-clip på denne side.

Vemag HP10E + LPG 218 + AH 219  | Vemag højkapacitets pølselinje med ophænger | Pølsestopper og pølsesprøjte til fødevareindustrien | Nemco
Løsning fra denne case

Pølseophænger fra VEMAG

Denne linjeløsning kan ikke anbefales nok, hvis jeres produktion skal løftes til nye højder. Driftsikker og komplet, med alle de funktioner der skal til at levere et fantastisk produkt. Læs mere her!

Har du brug for vores ekspertise, kontakt os allerede i dag.

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.