Pakkeløsninger til fødevareindustrien

Van Genechten Packaging

Skinpack fra Nemco er den perfekte løsning til at fremhæve produktet i køledisken. Vi har et bredt udvalg af kød emballage til f.eks. kød, fisk, kylling, grøntsager og færdigretter, hvoraf flere af vores skin pack produkter er genanvendelige eller plastreduceret.

Pakkeløsninger til fødevareindustrien

Van Genechten Packaging er medlem af Van Genechten Packaging Group, som er Europas største uafhængige foldekartonvirksomhed med 10 lokationer i Europa. Som teknologi- og innovationsleder har virksomheden vundet mange priser på forskellige markeder. Med FlatSkin vandt de i 2018 ECMA-prisen "Save the planet".

Van Genechten Packaging om deres samarbejde med Nemco:


"Vi oplever stor forretningsudvikling i forbindelse med FlatSkin. Som vores distributionspartner har Nemco viden og kontakterne på fiskemarkedet, som vi slet ikke kan have. Vi vil især fremhæve udviklingen af FlatSkin til dybfrosne fisk og eksporterer dem til hele verden."

Den innovative emballageløsning FlatSkin, kan pakkes på SEALPACs topkvalitetsmaskiner fra Amax-serien og RE-serien, som du kan se mere om på vores side omkring pakning med skinfolier.

Læs mere om Van Genechten Packaging:

https://vangenechten.com/

Har du brug for hjælp til at udvælge den perfekte løsning?

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.