Vi tager ansvar for fremtiden

Miljø og Bæredygtighed

Bæredygtige løsninger ligger i balancen mellem den sociale, økonomiske og miljømæssige velfærd. Med årene har de stigende krav om at formindske miljøpåvirkningen gjort, at vi hos Nemco har måttet tage handling og spørge os selv - hvordan tager vi ansvar?

Nemcos strategi

Vores rolle i den grønne omstilling

For at kende sin rolle i den grønne omstilling, skal man kende sin plads i værdikæden. Nemco er forhandler af maskiner og emballageløsninger til fødevareindustrien. Altså, har vi ansvar for at rådgive vores kunder om den bedste løsning - ikke blot for produktet, eller forbrugeren, men også for miljøet. Det er nogle gange et kompliceret kompromis - og andre gange er det der vi påvirker udviklingen i den rigtige retning.

Maskiner

Fælles forretning- fælles værdier

En del af at levere bæredytige løsninger i form af maskiner til fødevareindustrien, handler om at levere kvalitet. Dette handler både om kvalitet af maskinerne, som vi ved er i top, grundet vores samarbejde med verdens førende producenter, men det handler også om maskinens levetid. En maskine med en lang levetid, er en der bliver velligeholdt og serviceret jævnligt, af folk med den rigtige ekspertise. Vi sørger for at påminde vores kunder, når det er tid til et eftersyn af maskinen.

Emballage

Bæredygtig emballage er fremtiden

Fødevareemballage gør meget godt for fødevaresektoren - det sikrer holdbarhed af vores fødevarer, og mindsker derved madspild. Det gør det muligt at transportere, distribuere og håndtere produktet hele vejen til forbrugeren. Dog er der et betydeligt ressourceforbrug grundet emballage, og det er der vi kan sætte ind. Vi er konstant i dialog med vores leverandører, og har igennem årene været med til at udvikle nye bæredygtige emballageløsninger - både med mindre mængde materialer, men også med materialer der kan genanvendes.

Har du brug for hjælp til at udvælge den perfekte løsning?

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.