10. SEPTEMBER 2020

Stor corona-fremgang hos Slagter Norlyk med ny pakkemaskine

Slagter Norlyk fik installeret en ny traysealer til topforsegling af bakker blot nogle få dage, før coronanedlukningen ramte Danmark i marts. I dag kan fødevarevirksomheden i Grindsted glæde sig over, at Nemco nåede at igangsætte den nye traysealer fra Sealpac, inden coronakrisen for alvor brød løs. Slagter Norlyk har nemlig haft en fremgang i omsætningen på 20-25 procent siden marts. Og det er langtfra sikkert, at Slagter Norlyk havde kunnet levere alle de efterspurgte produkter til tiden, hvis Nemco ikke havde hjulpet virksomheden med levering og installation af den nye traysealer.

- Vi har haft travlt, mens der har været coronapandemi. Vi har tydeligt kunnet mærke, at folk har været hjemme, og at de har købt flere af vores produkter i supermarkederne. Så vi har stadig de 41 medarbejdere, som vi også havde, før krisen brød ud, siger Ulla Holst Møller, der er indehaver af Slagter Norlyk sammen med sin mand Lars Møller.

Maskine leveret hurtigt

I begyndelsen af 2020 tumlede Slagter Norlyk med store problemer med deres daværende maskine til topforsegling. Maskinen var ustabil, og der var mange produktionsstop.

- Den manglende stabilitet var problematisk, for vi havde kun den ene pakkemaskine. Vi gik i dialog med René Dammand fra Nemco. Han anbefalede en Sealpac-traysealer, og vi fik ham til at spørge Sealpac, hvor hurtigt de kunne levere en sådan maskine. Det kunne Sealpac på meget kort tid, og Nemco installerede maskinen effektivt og kompetent. Det lykkedes så hurtigt, at vores kunder ikke opdagede det. Ikke en eneste pakke med hakket kød blev ikke leveret til tiden, fortæller Lars Møller.

Nemco var hos Slagter Norlyk de første 14 dage med den nye traysealer og hjalp til med at køre maskinen ind og bistå med nye emballageløsninger.

- Vi har hele vejen igennem fået en god og kompetent service hos Nemco. De ved præcis, hvad deres maskiner kan, og de har hjulpet os, når vi har haft brug for det. I dag kører vi 52 bakker i minuttet, hvor vi kørte 15 bakker i minuttet på den gamle maskine, siger Lars Møller.

Dertil kommer ifølge Ulla Holst Møller, at Sealpac-traysealeren er stabil. Dermed undgår Slagter Norlyk nu situationer, hvor tre mand i produktionen ikke kan komme videre, samtidig med at der står en chauffør og venter forgæves på færdige produkter.

Gammeldags slagterkvalitet

Slagter Norlyk startede i 1959 som en traditionel slagterbutik i Sønder Omme. Siden har Slagter Norlyk udviklet sig til en moderne fødevarevirksomhed, hvis produkter primært sælges af supermarkedskæderne Lidl, Netto, Aldi og ABC Lavpris. Sidstnævnte bruger Slagter Norlyk som slagter for alle kædens 14 butikker. Til de øvrige kæder leverer Slagter Norlyk først og fremmest spotvarer, men Grindsted-virksomheden har netop indgået en aftale med Aldi om fast levering af kalkuninderfilet og kalkun cordon bleu. Og til Lidl er Slagter Norlyk ved at udvikle en gourmet-spegepølse i samarbejde med Michelin-kokken Wassim Hallal.

- Vi leverer gammeldags slagterkvalitet. Det er Lars og mig, der udvikler produkterne. Vi er med i alle led af produktionen. Vi går selv ud og smager til. Vi træder til, hvis der mangler en hjælpende hånd et sted i virksomheden. Rent maskinmæssigt kan Slagter Norlyk det samme som Skare og Danish Crown, men bare i meget mindre målestok. Det betyder så også, at vi tager imod relativt små ordrer, siger Ulla Holst Møller.

95 procent af kødet i Slagter Norlyks produkter er dansk. Virksomheden er økologicertificeret efter ISO 22.000-standarden og går efter at blive IFS-certificeret i år.

- Vi er meget opmærksomme på, hvad vores kunder efterspørger. Hvis en kunde får et nyt behov, så er vi gode til at omstille produktionen med det samme. Det er vores særkende, siger Lars Møller

Nyheder

Ses vi til oktober?

Ses vi til ScanPack i oktober?

Nemco er selvfølgelig med som partner og udstiller, når ScanPack åbner dørene for årets event i Göteborg den 22. oktober 2024.

Læs mere
Samarbejde mellem Nemco og Hart Bageri
VEMAG ROBOT 500

Hart Bageri

Kvalitet, konsistens og nemmere arbejdsgange er grundlaget for samarbejdet mellem Hart Bageri og Nemco

Læs mere
Kaffeposer - kaffeposer med ventil - i brunt kraft papirmateriale, med/uden ventil og lynlås. Kaffepose med tryk.
Kaffeemballage | Nemco

Ventiler er vigtige for kaffebønnernes friskhed

Bevar friskhed og aroma i dine kaffebønner – Vælg kaffemballage med ventil.

Læs mere
Demodage 19. og 20 juni 2024

Kom med til Astech demodage i Viby i Juni

Læs mere om dagene og hvordan du tilmelder dig

Læs mere
Nyt samarbejde

Nemco har indgået samarbejde med Astech

Læs mere om samarbejdet mellem Nemco og Astech

Læs mere
7. til 10. maj 2024

Interzoo 2024 i Nürnberg, Tyskland

Mød Nemco til Interzoo 2024 i Nürnberg.

Læs mere
1. februar 2024

Velkommen til Yanina Steneram

Vi er glade for at kunne sige velkommen til Yanina Steneram som Technical Sales Specialist hos Nemco AB

Læs mere
5. til 7. marts 2024

Nemco Packaging Days 2024 i Viby

Deltag og få den nyeste viden om det udvidede producentansvar

Læs mere
1. februar 2024

Velkommen til Kristian Wagner

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Kristian Wagner som ny CSO for Nemco Group

Læs mere
DELIKA

Tre nye VEMAG/Poly-clip linjer hos Delika i Haderslev

Læs med her om samarbejdet mellem Delika og Nemco

Læs mere
19. til 22. marts 2024

Anuga FoodTec 2024 i Köln

Nemco er selvfølgelig med, når Anuga FoodTec åbner dørene for årets event i Köln.

Læs mere
1. november 2023

Velkommen til Michael Hilmar Sejr

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Michael nye rolle som Area Sales Manager for Sønderjylland.

Læs mere
22. til 26. oktober 2023

IBA 2023 i München

Nemco er selvfølgelig med, når IBA åbner dørene for årets event i München.

Læs mere
Ukrika Pålsson - Sales Coordinator - Nemco AB
1. juni 2023

Velkommen til Ulrika Pålsson

Vi er glade for at byde velkommen til Ulrika, som er vores nye salgskoordinator for det svenske marked.

Læs mere
1. april 2023

Navneændring

Tyske Vemag Anlagenbau bliver til Vetec Anlagenbau

Læs mere
4. til 10. maj 2023

Interpack 2023

Planlægger du at du skal til Interpack 2023, kan du bestille din billet hos Nemco. Du kan møde alle vores specialister alle dage.

Læs mere
Thomas Holm, CCO Nemco
2. JANUAR 2023

Ny CCO hos Nemco med mere end 30 års branche-erfaring

Thomas Holm, CCO hos Nemco

Læs mere
Slicing & Packaging Days 2023
22.-24. marts 2023

Slicing & Packaging Days 2023

Kom til NEMCO SLICING & PACKAGING DAYS 2023, og oplev den nyeste teknologi indenfor slicing af kød, fisk og fjerkræ fra Grasselli og Borncut.

Læs mere
Februar 2023

GRASSELLI webinar

Er det muligt at opnå perfekte portioner eller skiver med præcis vægt? Selvfølgelig kan du det, med OSL + Horisontal Slicer KSL DV. Se og hør mere på GRASSELLI webinaret.

Læs mere
Nemco, der er leverandør af maskiner, teknisk udstyr og emballage til den nordiske fødevareindustri, har netop indgået aftale med Singer & Sohn GmbH om salg, markedsføring og service af virksomhedens løs-ninger i Danmark, Sverige og Finland.
Singer & Sohn GmbH

Nemco indgår nyt nordisk samarbejde.

Nemco indgår nordisk samarbejde med tyske Singer & Sohn GmbH.

Læs mere