10. SEPTEMBER 2020

Stor corona-fremgang hos Slagter Norlyk med ny pakkemaskine

Slagter Norlyk fik installeret en ny traysealer til topforsegling af bakker blot nogle få dage, før coronanedlukningen ramte Danmark i marts. I dag kan fødevarevirksomheden i Grindsted glæde sig over, at Nemco nåede at igangsætte den nye traysealer fra Sealpac, inden coronakrisen for alvor brød løs. Slagter Norlyk har nemlig haft en fremgang i omsætningen på 20-25 procent siden marts. Og det er langtfra sikkert, at Slagter Norlyk havde kunnet levere alle de efterspurgte produkter til tiden, hvis Nemco ikke havde hjulpet virksomheden med levering og installation af den nye traysealer.

- Vi har haft travlt, mens der har været coronapandemi. Vi har tydeligt kunnet mærke, at folk har været hjemme, og at de har købt flere af vores produkter i supermarkederne. Så vi har stadig de 41 medarbejdere, som vi også havde, før krisen brød ud, siger Ulla Holst Møller, der er indehaver af Slagter Norlyk sammen med sin mand Lars Møller.

Maskine leveret hurtigt

I begyndelsen af 2020 tumlede Slagter Norlyk med store problemer med deres daværende maskine til topforsegling. Maskinen var ustabil, og der var mange produktionsstop.

- Den manglende stabilitet var problematisk, for vi havde kun den ene pakkemaskine. Vi gik i dialog med René Dammand fra Nemco. Han anbefalede en Sealpac-traysealer, og vi fik ham til at spørge Sealpac, hvor hurtigt de kunne levere en sådan maskine. Det kunne Sealpac på meget kort tid, og Nemco installerede maskinen effektivt og kompetent. Det lykkedes så hurtigt, at vores kunder ikke opdagede det. Ikke en eneste pakke med hakket kød blev ikke leveret til tiden, fortæller Lars Møller.

Nemco var hos Slagter Norlyk de første 14 dage med den nye traysealer og hjalp til med at køre maskinen ind og bistå med nye emballageløsninger.

- Vi har hele vejen igennem fået en god og kompetent service hos Nemco. De ved præcis, hvad deres maskiner kan, og de har hjulpet os, når vi har haft brug for det. I dag kører vi 52 bakker i minuttet, hvor vi kørte 15 bakker i minuttet på den gamle maskine, siger Lars Møller.

Dertil kommer ifølge Ulla Holst Møller, at Sealpac-traysealeren er stabil. Dermed undgår Slagter Norlyk nu situationer, hvor tre mand i produktionen ikke kan komme videre, samtidig med at der står en chauffør og venter forgæves på færdige produkter.

Gammeldags slagterkvalitet

Slagter Norlyk startede i 1959 som en traditionel slagterbutik i Sønder Omme. Siden har Slagter Norlyk udviklet sig til en moderne fødevarevirksomhed, hvis produkter primært sælges af supermarkedskæderne Lidl, Netto, Aldi og ABC Lavpris. Sidstnævnte bruger Slagter Norlyk som slagter for alle kædens 14 butikker. Til de øvrige kæder leverer Slagter Norlyk først og fremmest spotvarer, men Grindsted-virksomheden har netop indgået en aftale med Aldi om fast levering af kalkuninderfilet og kalkun cordon bleu. Og til Lidl er Slagter Norlyk ved at udvikle en gourmet-spegepølse i samarbejde med Michelin-kokken Wassim Hallal.

- Vi leverer gammeldags slagterkvalitet. Det er Lars og mig, der udvikler produkterne. Vi er med i alle led af produktionen. Vi går selv ud og smager til. Vi træder til, hvis der mangler en hjælpende hånd et sted i virksomheden. Rent maskinmæssigt kan Slagter Norlyk det samme som Skare og Danish Crown, men bare i meget mindre målestok. Det betyder så også, at vi tager imod relativt små ordrer, siger Ulla Holst Møller.

95 procent af kødet i Slagter Norlyks produkter er dansk. Virksomheden er økologicertificeret efter ISO 22.000-standarden og går efter at blive IFS-certificeret i år.

- Vi er meget opmærksomme på, hvad vores kunder efterspørger. Hvis en kunde får et nyt behov, så er vi gode til at omstille produktionen med det samme. Det er vores særkende, siger Lars Møller

Nyheder

1. april 2023

Navneændring

Tyske Vemag Anlagenbau bliver til Vetec Anlagenbau

Læs mere
4. til 10. maj 2022

Interpack 2023

Planlægger du at du skal til Interpack 2023, kan du bestille din billet hos Nemco. Du kan møde alle vores specialister alle dage.

Læs mere
Thomas Holm, CCO Nemco
2. JANUAR 2023

Ny CCO hos Nemco med mere end 30 års branche-erfaring

Thomas Holm, CCO hos Nemco

Læs mere
Slicing & Packaging Days 2023
22.-24. marts 2023

Slicing & Packaging Days 2023

Kom til NEMCO SLICING & PACKAGING DAYS 2023, og oplev den nyeste teknologi indenfor slicing af kød, fisk og fjerkræ fra Grasselli og Borncut.

Læs mere
Februar 2023

GRASSELLI webinar

Er det muligt at opnå perfekte portioner eller skiver med præcis vægt? Selvfølgelig kan du det, med OSL + Horisontal Slicer KSL DV. Se og hør mere på GRASSELLI webinaret.

Læs mere
Singer & Sohn GmbH

Nemco indgår nyt nordisk samarbejde.

Nemco indgår nordisk samarbejde med tyske Singer & Sohn GmbH.

Læs mere
FoodTech 2022

Nemco udstiller på FoodTech i Herning fra 1.-3. november 2022

Mød Nemco på FoodTech 2022 - Nordeuropas største største fagmesse for fødevareteknologi

Læs mere
Ses vi til oktober?

Skal du med til ScanPack i oktober?

Nemco er selvfølgelig med som partner og udstiller, når ScanPack åbner dørene for årets event i Göteborg den 4. oktober 2022.

Læs mere
31. maj 2022

Økologisk gourmet-leverandør fik god service fra Nemco

Der var krisestemning på det økologiske landbrug Troldgaarden, da gårdens gamle vacuumfylder brød sammen. Men så kom Troldgaarden i kontakt med Nemco – og to dage senere stod der en ny maskine på gårdspladsen

Læs mere
14. til 19. maj 2022

IFFA Trade Fair 2022

Planlægger du at du skal til IFFA 2022, kan du bestille din billet hos Nemco. Du kan møde alle vores specialister alle dage.

Læs mere
26. til 29. april 2022

Anuga FoodTec 2022

Nemco er med, når der igen bydes velkommen til Anuga FoodTec fra den 26. til 29. april 2022 i Köln, Tyskland.

Læs mere
2. November 2021

Nemco Inspirationsdage 2021

Oplev innovative emballageløsninger og den nyeste teknologi indenfor fastvægt slicning!

Læs mere
1. september 2021

Nemco AB styrker organisationen med endnu en stærk profil

Nemco styrke den svenske salgsafdeling med endnu en Product Manager

Læs mere
20. AUGUST 2021

Ny Product Manager hos Nemco

Sandra Gabriel er netop startet som Product Manager hos Nemco, som er nordisk leverandør af førende internationale producenter af udstyr til fødevareindustrien.

Læs mere
28. MAJ 2021

Himmerlandskød

Vi takker Himmerlandskød for tilliden, og glæder os til at vi kan løfte sløret for fremtidens brugervenlige og miljørigtige pakkeløsninger, som udvikles i samarbejde med Vemag og Sealpac.

Læs mere
16. APRIL 2021

Kollega til Service Business Intelligence

Vi søger nu en kollega til Business Intelligence i serviceafdelingen, som servicerer Nemcos kunder i fødevareindustrien i Norden med reservedele, vedligehold og teknisk service.

Læs mere
13. APRIL 2021

Serviceteknikere til Danmark og Norden

Vil du være en del af Nordens stærkeste serviceteam, der består af specialuddannede teknikere indenfor fødevareindustrien, så har vi jobbet til dig!

Læs mere
8. APRIL 2021

Bettcher ACS paneringsmaskine - test den i din egen produktion

Du har nu mulighed for at teste en Bettcher ACS i din egen produktion. Det kræver blot, at vi laver en aftale om et tidspunkt.

Læs mere
4. MARTS 2021

Ny bakke opfylder stort forbrugerønske

Klimavenlig emballage er en eftertragtet vare, og ny bakke med 60 pct. mindre plast fra Sealpac opfylder et stort forbrugerønske.

Læs mere
22. JANUAR 2021

Seydelmann og Nemco indgår strategisk samarbejde i Danmark

I de seneste år har Nemco haft fokus på udvikling indenfor planteprotein, konfektion- og bagersegmentet, derfor er det nye partnerskab med Seydelmann en vigtig tilføjelse til hurtighakker-sortimentet.

Læs mere