31. maj 2022

Økologisk gourmet-leverandør fik god service fra Nemco

Der var krisestemning på det økologiske landbrug Troldgaarden, da gårdens gamle vacuumfylder brød sammen. Men så kom Troldgaarden i kontakt med Nemco – og to dage senere stod der en ny maskine på gårdspladsen.



Landbrug med fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og nærhed
Troldgaarden er et statskontrolleret økologisk landbrug i Hovedgård i Østjylland. Landbruget er drevet af familien Dam Hansen med fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og nærhed.

Troldgaarden er Danmarks største producent af kød fra grise af den sortbrogede danske landrace. Landbrugets smågrise går dobbelt så længe som normalt hos soen, og slagtegrisene går altid ude under åben himmel. Foderet er dyrket hos lokale leverandører.

Ud over selve landbruget har Troldgaarden slagteri og pølsemageri på matriklen.

Troldgaarden sælger primært til engros-kunder, heriblandt restauranter med holdning som fx Bardok og Domestic i Aarhus og Restaurant Palægade i København, men også fx delikatesseforretningen Omegn og Venner i Torvehallerne i København.



Multimaskine bruges til 50 produkter
Nemco har til Troldgaarden leveret og installeret en Vemag HP1L vacuumfylder, som er en såkaldt multimaskine, der kan bruges til dosering og formning af hakkebøffer, dosering af leverpostej eller som pølsestopper til både afdrejede pølser i naturtarm og spegepølser i kunsttarm. Troldgaarden benytter Vemag HP1L vacuumfylderen til ca. 50 forskellige produkter.



Hurtigt i gang igen med Nemcos hjælp
Troldgaarden var i en akut nødsituation, da landbrugets gamle vacuumfylder brændte sammen. Via en kontakt i branchen kom Troldgaarden i forbindelse med Nemco, og i løbet af to dage leverede Nemco en Vemag HP1L vacuumfylder, som umiddelbart derefter blev installeret. Det betød, at Troldgaarden hurtigt kunne få produktionen i gang igen.

Ifølge Philip Dam Hansen fra Troldgaarden er Vemag HP1L en god maskine, bedre end gårdens gamle vacuumfylder.

God service
Philip Dam Hansen siger, at Nemco kom nærmest som sendt fra himlen.
- Vi har fået god service og gode vilkår, og vi fik en ny maskine, da vi var allermest i nød.


"Nemco kom nærmest som sendt fra himlen. I løbet af to dage fik vi en ny maskine, da vi var allermest i nød"


Philip Dam Hansen
Troldgaarden

Har du brug for rådgivning om denne løsning, så kontakt Steffen!

Steffen Strøm
Product Specialist
Mail: