Singer & Sohn GmbH

Nemco indgår nordisk samarbejde med tyske Singer & Sohn GmbH.

Nemco, der er leverandør af maskiner, teknisk udstyr og emballage til den nordiske fødevareindustri, har netop indgået aftale med Singer & Sohn GmbH om salg, markedsføring og service af virksomhedens løs-ninger i Danmark, Sverige og Finland.

Nyt nordisk samarbejde


Nemco har netop indgået aftale med Singer & Sohn GmbH om salg, markedsføring og service af virksomhedens løsninger i Danmark, Sverige og Finland.

Singer & Sohn er en tysk maskinleverandør med mere end 40 års erfaring i udvikling af automatiseringsløsninger til ilægning af fødevarer i pakkemaskiner. Virksomheden tilbyder løsninger med avanceret kontrol teknologi samt loading systemer til blandt andet pakkeløsninger som dybtræk- og flowpack.

”Vi er meget begejstrede for det nye samarbejde med Singer & Sohn. Hos Nemco har vi høje ambitioner, og vi har altid fokus på udvikling, så vi kan levere den højeste kvalitet hver eneste gang. Med samarbejdet med Singer & Sohn efterkommer vi blandt andet den øgede efterspørgsel efter automatiserede løsninger, siger Lars Olsgaard, CEO for Nemco.

Har du brug for hjælp til at udvælge den perfekte løsning?

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.