Nyt samarbejde

Nemco har indgået samarbejde med Astech

Nemco i nyt samarbejde med højteknologisk producent af maskiner til automatisk båndsavning af frossent kød og fisk.

Nemco har indgået samarbejde med en af verdens teknologiske frontløbere inden for maskiner til båndsavning af kød og fisk.

Der er tale om det spanske firma Astech, som har en unik position inden for automatisk båndsavning af fisk og kød med og uden ben i skiver eller tern, hvor produkterne er frosne eller alternativt holder en temperatur lige over 0 grader celsius.

Skaber merværdi hos fødevareproducenterne
Nemcos samarbejde med Astech omfatter salg og service i Danmark og Sverige. Ifølge CEO Lars Olsgaard fra Nemco vil Astechs maskiner især være interessante for meatpackers, der ønsker at automatisere hidtil manuelle processer, bl.a. for at øge sikkerheden.

- Vores mål med samarbejdet med Astech er at skabe merværdi ude hos den enkelte fødevareproducent. Med Astechs nye automatiske båndsave kan man opnå særdeles avancerede produkter, som er velegnede til tilberedning på grill, i sous-vide og i ovn. Forbrugerne vil kunne få en optimal oplevelse, både ved tilberedning og indtagelse af retter, som er baseret på produkter, der er savet med Astechs maskiner, siger Lars Olsgaard.

Præcise skiver på vægt
Astechs maskiner har det afgørende fortrin, at de med brug af den nyeste teknologi kan give præcise skiver på vægt ud fra de parametre, der er indstillet på forhånd. Udskæringerne på fast vægt opnås ved, at produktet først scannes og volumenberegnes – og derefter saves.

Astech udbyder en række applikationer, bl.a. til båndsavning af t-bone steaks, svineskank, osso buco, grisetæer og kyllinger, splitning af okseknogler samt båndsavning af frossen fisk, herunder fx laks, torsk og sej.

Nemco præsenterer løsningerne på to demodage den 19. og 20. juni på Nemco Service Center i Viby J, hvor man kan medbringe sine egne produkter og teste dem på Astech-maskiner. Tilmelding på nemco@nemco.dk

Har du brug for vores ekspertise, kontakt os allerede i dag.

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.