Produkter og Løsninger

Professionelt slageriudstyr til store og mindre slagterier

Større eller mindre produktion - vi har udstyret til jeres slagteri

Denne side præsenterer nogen overordnede grupperinger af maskiner til brug i slagteri, og er desuden opdelt efter mindre og større slagterier. Selvom behovende kan varriere, har vi stor erfaring med at forhandle udstyr til slagterier i alle dimensioner.

Om kødet skal hakkes, ryges, koges, hænges, tørres, fermenteres eller noget helt andet - vi har udstyret til alle processer. Vi har opstillet nogle få eksempler på processer der er relevante for udvikling af højkvalitets slagteriprodukter, som en lille forsmag på brede sortiment - du kan se mere under vores produkter og løsninger til kødbranchen.

Du kan med fordel læse videre omkring vores pakkemaskiner til fødevareprodukter, eller tage kontakt.

Maskiner og udstyr til mindre slagterier og slagterbutikker

Mindre slagerier og slagterbutikker

Slagterimaskiner til forarbejdning af kødet

Fin og grovhakning af kød, er en essentiel del i skabelsen af en stor del af slagteriprodukter. Vi forstår, at kødstrukturen spiller en vigtig rolle for den endelige spiseoplevelse, og den næste del af produktionen, som eksempelvis når pølserne skal sprøjtes. Vi forhandler udstyr der kan levere homogene strukturer efter jeres vision, og det bedste er deres kompakte og fleksible design, der gør at ikke optager udnødvendigt plads i mindre slagteributikker og produktioner.

Mindre slagteri og slagterbutikker

Maskiner til behandling af slagteriprodukterne

Kun fantastien sætter grænser, når kødet skal bearbejdes til et unikt færdigt slagteriprodukt - og der skal det rigtige udstyr til. Nemco forhandler rygeovne, tumblere, injektorer og meget mere, som giver jer muligheden for at bearbejde kødets yderligere med smag og karakter, der sætter jer på kortet i forbrugerens gastronomiske verden.

SEALPAC M-FLEX semi-automatisk traysealer og topforsegler | Traysealer til fødevarer | Idéel til testkøkkener, kantiner og startups | Nemco
Mindre slagterier og slagterbutikker

Pakning og emballering af fødevarene

Hvis i står på et punkt i udvikling af jeres produktion, hvor en kvalitetssikker emballaering af fødevarende er eftertragtet, så forhandler Nemco mindre komptakte maskiner, hvor flere har flere værktøjer, til forskellige brugsscenarier. Tag jeres slagterbutik eller mindre slagteri til nye højder, og investér i pakkemaskiner der sikrer holdbarheden, en lækker præsentation og spiseoplevelsen af jeres slagteriprodukter.

Maskiner og udstyr til større slagterier og industri

Større slagteri og industrislagterier

Slagterimaskiner til forarbejdning af kødet

Nemco levere og servicere kødhakkere, slicere, ternemaskiner og mange andre højkapacitets forarbejdningsmaskiner til nogle af nordens største slagterier. Maskinerne kører med den nyeste teknologi, der giver jeres fabriksdrivende fuld kontrol via display, et højt output, ensartede produkter og en skarp præcision i doseringen.

Større slagterier og industrislagterier

Maskiner til behandling af slagteriprodukterne

Forbrugerkrav ændrer sig fra dag til dag, og efterspørgelsen på innoverende fødevareprodukter ligeså. Lige meget hvor unikt et udtryk, og en bearbejdningsproces fødevareproduktet skal igennem, så levere Nemco maskinerne til det. Vi er specialister i linjeløsninger til store industrielle produkter af fødevare til detailhandlen, og vores dygtige projektteam har udviklet robuste løsninger ud fra de kreative visioner vores kunder er kommet til os med.

Komplet linjeløsning fra PFM - multiheadvejer med flowpack  | Nemco
Større slagerier og industrislagterier

Pakning og emballering af fødevarene

Vi forstår de mange krav detailhandlen, forbrugeren og industrien stiller til emballering og pakning af fødevareprodukter, og gør vores bedste for altid at være på forkant med de nyeste teknologier, genanvendelige muligheder, og materialereducerede folietyper. Ved hjælp af markedets mest kvalitetssikre pakkemaskiner, og den nyeste robotteknolgi, levere Nemco pakkelinjer der gør emballagen til en del af jeres prestigefyldte produkt.

Har du brug for hjælp til at udvælge den perfekte løsning?

Eller ring til os: +45 43 45 60 00
Kom i kontakt med Nemco | Find telefonnummre eller kontakt os via mail på denne side.