Jobmulighed hos Nemco

Technical Service Specialist

Ekspertrådgivere i Nemco | Søger du rådgivning om maskiner og emballage til fødevareproduktion, så står vores eksperter klar til at rådgive

Technical Service Specialist
Kvalitetsbevidst og høj teknisk faglighed | Selvstændigt ansvarsområde i serviceafdelingen

Er du vant til at arbejde med teknisk tilbudsgivning inden for serviceområdet? Motiveres du af at arbejde detaljeorienteret med et kritisk forretningsansvar? Så er det dig, Nemco leder efter til serviceafdelingen!

Om jobbet
Med reference til virksomhedens Service Manager får du ansvar for at drive servicetilbudsforretningen. Du indtræder i en jobfunktion, der har afgørende betydning for virksomhedens servicestrategi og kundernes oplevelse af samarbejdet med Nemco.

Din primære opgave er at etablere servicetilbud på baggrund af arbejdsordrer fra Microsoft FSM. Som teknisk medarbejder skal du kunne læse og forstå en maskintegning og en teknikerrapport samt kunne foretage en faglig vurdering ud fra historikken på de pågældende maskiner. Og skulle du mangle dokumentation, sørger du for at indlede dialog med producenterne af de involverede maskiner.

Som led i udarbejdelsen af dine servicetilbud skal du kunne vælge de rette reservedele og sørge for at afdække eventuelle særlige behov hos kunden - i tæt samarbejde med den kundeansvarlige. Kvalitet og sans for detaljen er afgørende for at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Du har kontor på virksomhedens adresse i Brøndby, hvor du er omgivet af kompetente kollegaer med solid erfaring og høj faglighed til løbende sparring og faglig udvikling.

Din profil
Du har formodentlig en teknisk baggrund og er vant til at arbejde inden for serviceområdet i industrien. Det vigtigste er, at du har en grundlæggende maskinteknisk forståelse, og at du motiveres af at omsætte din viden til konkrete servicetilbud, der gavner både kunderne og Nemco.

Som person er du detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, og du arbejder struktureret og fokuseret. Du finder det naturligt at sidde med ansvaret for et strategisk forretningsområde, og du nyder at eksekvere på dine opgaver ud fra en klar prioritering. Du er selvdrevet og pligtopfyldende og kan holde overblikket i en travl hverdag – og ikke mindst motiveres du af den faglige dialog med virksomhedens teknikere.

Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Du er vant til at begå dig i CRM, og du er superbruger af Microsoft Office.

Din nye arbejdsplads
Nemco er førende nordisk leverandør af løsninger til fødevareindustrien og er kendetegnet ved nære kunde- og leverandørrelationer. Det er en virksomhed i løbende udvikling, som sætter en ære i skabe innovative og bæredygtige løsninger inden for maskiner, teknisk udstyr og emballage.

Stillingen som Technical Service Specialist er en nøgleposition i forretningen, hvor du kan bidrage markant til resultaterne i virksomheden via din tekniske faglighed og ansvarsfuld drift af servicetilbudsområdet.

Du bliver en del af en jordnær kultur med høj faglighed, hvor kunderelationer og service har højeste prioritet for virksomhedens måde at arbejde på. Så trives du med teknisk dialog og servicedrift, hvor du har ansvaret for at få tingene til at lykkes, så er dette nok din næste arbejdsplads.

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bramming hos KAR+CO på telefon 22 15 16 78.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Læs mere om jobbet og ansøg HER