Jobmulighed hos Nemco

Area Sales Manager – teknisk løsningssalg til fødevareindustrien

Michael Borch - Ekspertrådgiver emballage | Nemco

Area Sales Manager

TEKNISK LØSNINGSSALG TIL FØDEVAREINDUSTRIEN MED ANSVAR FOR MIDT- OG SYDJYLLAND.

Er du kommercielt drevet og har erfaring med teknisk løsningssalg? Brænder du for at skabe resultater med et stærkt team af dygtige kollegaer? Så er det dig, vi leder efter!

Om jobbet
Med reference til virksomhedens CCO får du ansvar for salget af såvel hele produktionslinjer som enkeltmaskiner og udstyr i Midt- og Sydjylland. Dit fokus bliver at videreudvikle eksisterende kunder samt identificere nye muligheder i et spændende marked, der har behov for din ekspertise og rådgivning inden for maskiner, teknisk udstyr og emballage.

Du vil primært være ude hos både eksisterende og nye kunder, hvor du er med til at afdække nuværende og fremtidige behov - og i fællesskab etablere holdbare løsningsforslag til at styrke kundens produktion.

Du har kontor på virksomhedens adresse i Viby J uden for Aarhus, hvor du er omgivet af dygtige kollegaer fra både salg og service til løbende sparring og udvikling af dine kompetencer.

Din profil
Du har en formodentlig en teknisk baggrund og gode kommercielle evner til at kunne drive og udvikle kundesamarbejder inden for industri og produktion. Du har nogle års erfaring med teknisk løsningssalg, hvorfra du har en grundforståelse for både planlægning, salgsprocesser og løsningsorienteret projektsalg.

Som person er du ambitiøs, nysgerrig og fokuseret. Du tænker løsnings- og resultatorienteret og har lyst til at drive udviklingen og væksten af virksomhedens kunder i samarbejde med kompetente kollegaer og leverandører. Du finder det naturligt at bruge din tekniske knowhow og kommercielle begavelse til at levere profitabel vækst i et konkurrencepræget marked, og du evner på naturlig vis at navigere i branchen.

Det er afgørende, at du brænder for at sætte dig grundigt ind i kundens situation og er god til at analysere og udnytte mulighederne i dit salgsarbejde. Du er dygtig til at skabe og dyrke relationer internt såvel som eksternt, og du trives i rollen som specialist – og ikke generalist.

Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Du er vant til at begå dig i CRM med respekt for dokumentation og planlægning, og du er rutineret bruger af Microsoft Office.

Din nye arbejdsplads
Nemco er førende nordisk leverandør af løsninger til fødevareindustrien og er kendetegnet ved nære kunde- og leverandørrelationer. Det er en virksomhed i løbende udvikling, som sætter en ære i skabe innovative og bæredygtige løsninger inden for maskiner, teknisk udstyr og emballage. Kunden er altid i centrum, hvilket kendetegner virksomhedens kultur både internt og eksternt.

Stillingen som Area Sales Manager er en nøgleposition i forretningen, hvor du kan bidrage markant til resultaterne i virksomheden via din store faglighed og dit kommercielle talent. 

Spørgsmål
Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt konsulent Christian Bramming hos KAR+CO på telefon 22 15 16 78.

Ansøgning og ansøgningsfrist 
Læs mere om jobbet og ansøg HER