Vores historie

Fremskridt siden 1966

Starten

Da Nemco blev grundlagt i 1966, ejede Langen familien i Holland og Niels yde hver 50% af firmaet. Firmaet blev kaldt Northern European Machinery Company - heraf navnet: Nemco.

Starten var agenturer på Scotsman ismaskiner og Langen udstyr, som hovedsageligt bestod af maskiner inden for tilvirkning af kødkonserves og dåseskinker. Dertil kom Mather og Platt fra England, hvorfra Nemco solgte selvkørende ærtetærskeværker og dåsefyldemaksiner.

I 1968 fik Nemco agenturet for Vemag.

I 1970 overtog Niels Yde de resterende aktier fra Langen. Kurt Rühmann blev ansat som salgsingeniør samme år.

I 1973 flyttede Nemco til vores nuværende adresse på Lyngager 13 i Brøndby, hvor det daværende Nemco Trading fik til huse. Nemco Trading havde overtaget salget af Scotsman ismaskiner og Fountain varmdriksautomater.

I 1975 oprettede Nemco datterselskabet Nemco Emballage, der sælger folie og krympeposer.

Niels Yde havde den evne at få alle i firmaet til at føle sig som en stor familie og løfte i flok. Den positive ånd præger stadig Nemco.

Tidslinje

Generationsskifte

Niels Yde overlod ledelsen til Kurt Rühmann og Erik Kastberg i 1975 og ved Niels ydes pludselige død i 1983 overtog de virksomheden med 50% hver.

Firmaet havde så stor succes med salg af maskiner, at der i 1985 blev åbnet en afdeling i Jylland. I dag er det kendt som 'Nemco Service Center' og omfatter showroom, service, lager og undervisningsfaciliteter.

Lars Olsgaard, der var tiltrådt som salgsingeniør i 1985, blev kompagnon i 1995. Få år senere, i 1998, trak Kurt Rühmann sig tilbage.

For at understøtte virksomhedens position på det nordiske marked grundlagde Nemco i 2000 et svensk datterselskab, Nemco AB.

2011 blev det finske datterselskab, Nemco Machinery Oy, etableret. Selskabet håndterer salg og service i Finland og Estland.

Tidslinje

Nemco i dag

Siden 1966 har Nemco udviklet sig fra at være et lille privat firma til at være en mellemstor virksomhed, der er en del af de betydeligste leverandører af løsninger til den danske levnedsmiddelindustri - omfattede maskiner, teknisk udstyr, lamineret folie og service.

Nemco er i konstant udvikling. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra de førende producenter og leverer de bedste, mest effektive og driftssikre maskiner/anlæg til vores kunder.

Vi har altid sat kunden i centrum og bestræbt os på at løse kundens behov ved at minimere produktionsomkostningerne og forbedre arbejdsforholdene for kundens personale.

Nære kunde- og leverandørrelationer har altid kendetegnet Nemco.

Har du brug for hjælp til at udvælge den perfekte løsning?

Eller ring til os: +45 43 45 60 00