Fokus fersk kød

En stor del af det ferske kød leveres i dag færdigpakket til butikkerne. Derfor skal moderne emballage opfylde mange krav fra både producenter, detailhandel og forbrugere.

Fem dybtræksløsninger til de møreste kødprodukter

Rødt køds særlige mørhed og aroma udvikles først under modning efter slagtning. Moderne emballageteknologi fremmer modningsprocessen og Sealpac tilbyder ikke mindre end 5 innovative systemer, der med garanti forøger dit produkts kvalitet under hele holdbarhedsperioden. Kødets appetitlige røde farve bevares, modning stimuleres, og det sikres, at kødet ikke bliver tørt. Dine kunder får et top kvalitets kødprodukt.

TraySkin®
Dit produkt skinnes og fastholdes direkte til bakken med en høj transparent barriereoverfolie. Folien virker som en ekstra hud, der forhindrer, at kødet bliver tørt, men er stadig meget let at åbne. Det muliggør derudover stående præsentation i køledisken.

ThermoSkin
En høj transparent barrierefolie skinner selv produkter, der er formet uregelmæssigt, perfekt. Den lægger sig som en ekstra hud over de mindste fordybninger og spidse påfyldninger med skarpe kanter. Metoden efterlader ingen synlige forseglingsmellemstykker og sikrer derfor for en attraktiv produktpræsentation.

TenderPac
To-kammer-vakuum-emballagen optager den kødsaft, der afgives i løbet af modningen, i et adskilt andet kammer, som ikke er synligt for forbrugeren. Med TenderPac opnår dit produkt førsteklasses mørhed, udvikler fortrinlig aroma og præsenteres bedst muligt.

Shrinkstyle
Sealpac shrinkstyle er en ny innovativ pakning, hvor en krympefolie fra Krehalon formes på en dybtræksmaskine. Det ferske produkt lægges i det formede folie, vakuumeres og får påsvejst en topfolie af krympefolie fra Krehalon. Herefter kører produktet igennem krympetank og tørring med efterfølgende etikettering og kartonnering. Resultatet er lang holdbarhed og optimal modningsproces.

Flow-bag
Nemcos flow-bag koncept til fersk kød er et pakkekoncept specielt udviklet af Nemco. Selve poseprocessen foregår på en flowpakkemaskine, hvor vi automatisk måler produktets længde og derved tilpasser posens længde til produktet. Det sparer folie. Efterfølgende lægges posen med produkt i en vakuumpakkemaskine, f.eks. Supervac.